maanantai 12. elokuuta 2013

Vesistökunnostusverkoston seminaari ja muita tapahtumia

Elokuu kuluu kovaa kyytiä ja kesä kääntyy jo loppukesäksi. Lomien päätyttyä käynnistyvät taas monenlaiset tapahtumat ja koulutukset.

Vesienhoidosta kiinnostuneille on tarjolla valtakunnallisen vesistökunnostusverkoston vuosiseminaari Lahdessa 14.-16.8. Yhteisillä vesillä -hanke on mukana, osajärjestäjänä teemaryhmässä "Tiedon hankinta ja käyttäminen." Vesistökunnostuverkoston seminaarin ohjelma löytyy sivuilta
www.ymparisto.fi/vesikunnostus.

Elokuun lopussa Säkylässä järjestetään Pyhäjärven suojelutempaus ja Katismaa maistuu ja soi -tapahtuma, jossa Yhteisillä vesillä hanke on myös mukana. Sen yhteydessä pidetään yleisölle suunnattu Studia Generalia-luento "Vesien hoito vaatii yhteistyötä - esimerkkinä Pyhäjärviseutu". Puhujana on vesistötoimialan päällikko Anne-Mari Ventelä Pyhäjärvi-instituutista.
Luento liittyy yleisölle  tarkoitettuun syyskuun alussa järjestettävään työpajaan, jossa perehdytään vesistötiedon lähteisiin ja tulkintaan. Työpajan aikataulusta tiedotetaan mm. Pyhäjärven suojeluohjelman sivuilla ja tietenkin myös täällä blogissa.


Yhteisillä vesillä järjestää kansalaisille pidettävän vesistötyöpajan myös Lahden suunnalla syyskuun puolivälissä. Työpajasta tulee lisätietoa mm. Vesijärvisäätiön tiedotussivulle, ja myös tänne Yhteisillä vesillä -blogiin.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti