keskiviikko 10. toukokuuta 2017

MAUKKAITA MYSTEEREITÄ JA MUUTAKIN MUKAVAAKevät tekee hidasta tuloaan. Ajoittain pääsee nauttimaan suloisesta auringonpaisteesta, ja lintujen sirkutus säestää askelten tahtia.

Auringon säteiden lämmittäessä kasvoja, siirtyvät ajatukset kohti kesää ja odotukset Vesijärvi-viikon osalta kasvavat. Edellisten kuulumisien jälkeen, olemme saaneet joitain varmistuksia viikon tapahtumiin ja voi pojat, mitä herkkuja meillä onkaan tarjota.

MURHA VESIJÄRVELLÄ
Pe 9.6. KLO 17-20

"Tuntematon ympäristöaktivisti joutuu keskelle vuosisadan skandaalia, kun hänen ruumiinsa löytyy laittomalta kaatopaikalta Vesijärven rannalta. Valokuvat murhapaikalta leviävät mediaan ja luonnon sekä uhrin kohtaamat rikokset nousevat kaikkien huulille. Kuka on vastuussa tästä saastaisesta salaisuudesta? Koituiko likainen bisnes aktivistin kohtaloksi vai onko taustalla jotain muuta? Lähde mukaan ratkaisemaan murhamysteeriä ja saattamaan syylliset vastuuseen."

Vesijärvi-viikko käynnistyy hiuksia nostattavalla murhamysteeri-illallisella. Illallinen on katettu Lahden matkustajasatamaan ankkuroidulla S/S Laitialalla ja illan aikana tutustutaan todistusaineistoon sekä ratkotaan murhamysteeriä. Rikoksen ratkeamista voi myös seurata sivusta. 

Tarinan on tuottanut Vesijärvisäätiölle Tuoni Studiot ja koska olemme tästä kovin innoissamme, päätimme järjestää illallisen myös KE 21.6. ja TO 17.8.

Lippuja murhaillalliselle voi ostaa pian Lahti Regionin kautta hintaan 83€/kpl. Hinta sisältää murhamysteerin, alkoholittoman alkudrinkin ja illallisen buffet-pöydästä jälkiruokineen.

Valjasta harmaat aivosolusi töihin ja tule nauttimaan taatusti mieleenpainuvasta illallisesta!

VESIJÄRVI-LOUNAS 
MA 12.6.- PE 16.6.
klo 11-13

Vesijärvi-henkistä lounasta tarjoillaan Salpauksen Kulinaari-talossa maanantaista perjantaihin. Joukko ammattitaitoisia kokkeja päätti kehitellä viikkoa varten oman menun, mutta sen julkistamista saatte odottaa vielä hetken. Kannattaa kuitenkin laittaa päivämäärät ylös, sillä herkkuja on tarjolla.

LAHTI AQUA -KIERROKSET
KE 14.6. KLO 12 JA 14

Lahti Aquan mielenkiintoiset jätevedenpuhdistamo kierrokset ovat täällä taas. Kierroksille ilmoittaudutaan etukäteen ja otathan huomioon, että kierrokset eivät sovellu pienille lapsille ja liikuntarajoitteisille.

Ilmoittautumiset: vesijarviviikko@vesijarvi.fi 

SUKELTAJIEN AWARE -TAPAHTUMA
KE 14.6. 

Lahti Aqua -kierroksilta tullessa voi teeman mukaisesti käydä katsomassa, mitä kaikkea kummaa Vesijärven pohjasta löytyykään. Sukellusseurat kokoontuvat Lahden satamaan sukeltamaan järven pohjasta romua. Samalla voit tutstua tarkemmin sukellustoimintaan.

Vain viisi viikkoa Vesijärvi-viikkoon, mutta vielä minulla on muutama tapahtuma takataskussani. Niiden julkaisemista odotellessa, käy tykkäämässä uudesta Vesijärvi-viikko 2017 -sivusta facebookissa ja olet mukana tunnelmassa.

Kuulemisiin,
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti